Zoeken
  • pedicurejudithkorf

De praktijk is weer volledig open

De lockdown is voorbij!

Mijn praktijk is weer volledig open, ook voor niet medisch noodzakelijke zorg.

Voor cosmetische voetverzorging, zoals het knippen en verzorgen van gezonde nagels , is de praktijk geopend tot 17.00 uur.


Ik heb nog wel een klantenstop voor nieuwe klanten. Zodra ik weer ruimte heb, zet ik het op homepagina van mijn website.


Nog steeds geldt: bij klachten ga testen en bij een positieve test; maak een nieuwe afspraak.


Op naar het voorjaar!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

In verband met een volledige lockdown is mijn praktijk alleen geopend voor medisch noodzakelijke behandelingen, in elk geval tot 14 januari 2022. Cliënten met afspraken tot 14-01-2022 hebben hierover

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open! En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak. U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een f

Zo zijn we al in week 5 van de lockdown en hebben we nog zeker 3 weken te gaan... Net als van alle contactberoepen is ook mijn praktijk dicht. Bij hoge uitzondering mogen pedicures medisch noodzakelij