Zoeken
  • pedicurejudithkorf

Geen lock down en ruimere openingstijden

Gelukkig hoeven de contactberoepen nog niet te sluiten. Dat is goed nieuws voor de voeten die, met de dalende temperaturen, weer opgesloten gaan worden in schoenen en laarzen. En nog meer goed nieuws: vanaf vrijdag de 13e (nee ik ben niet bijgelovig) is mijn praktijk ook in de ochtend open.

Uiteraard houd ik me strikt aan de Corona maatregelen. Ik ontvang u in mijn praktijk met mondmasker op en handschoenen aan. En ik vraag u daarom ook om bij binnenkomst een mondmasker op te zetten en uw handen te desinfecteren. U bent van harte welkom!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De lockdown is voorbij! Mijn praktijk is weer volledig open, ook voor niet medisch noodzakelijke zorg. Voor cosmetische voetverzorging, zoals het knippen en verzorgen van gezonde nagels , is de prakti

In verband met een volledige lockdown is mijn praktijk alleen geopend voor medisch noodzakelijke behandelingen, in elk geval tot 14 januari 2022. Cliënten met afspraken tot 14-01-2022 hebben hierover

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open! En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak. U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een f