Zoeken
  • pedicurejudithkorf

Geen lock down en ruimere openingstijden

Gelukkig hoeven de contactberoepen nog niet te sluiten. Dat is goed nieuws voor de voeten die, met de dalende temperaturen, weer opgesloten gaan worden in schoenen en laarzen. En nog meer goed nieuws: vanaf vrijdag de 13e (nee ik ben niet bijgelovig) is mijn praktijk ook in de ochtend open.

Uiteraard houd ik me strikt aan de Corona maatregelen. Ik ontvang u in mijn praktijk met mondmasker op en handschoenen aan. En ik vraag u daarom ook om bij binnenkomst een mondmasker op te zetten en uw handen te desinfecteren. U bent van harte welkom!

1 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Pedicure praktijk Judith Korfage 

Goudenregenstraat 120

1441 HG Purmerend

info@pedicurejudithkorfage.nl

Tel: 06 39546391

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Pedicure praktijk Judith Korfage