Zoeken
  • pedicurejudithkorf

Geen lock down en ruimere openingstijden

Gelukkig hoeven de contactberoepen nog niet te sluiten. Dat is goed nieuws voor de voeten die, met de dalende temperaturen, weer opgesloten gaan worden in schoenen en laarzen. En nog meer goed nieuws: vanaf vrijdag de 13e (nee ik ben niet bijgelovig) is mijn praktijk ook in de ochtend open.

Uiteraard houd ik me strikt aan de Corona maatregelen. Ik ontvang u in mijn praktijk met mondmasker op en handschoenen aan. En ik vraag u daarom ook om bij binnenkomst een mondmasker op te zetten en uw handen te desinfecteren. U bent van harte welkom!

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

We gaan weer open!

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open! En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak. U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een f

Lange lockdown

Zo zijn we al in week 5 van de lockdown en hebben we nog zeker 3 weken te gaan... Net als van alle contactberoepen is ook mijn praktijk dicht. Bij hoge uitzondering mogen pedicures medisch noodzakelij

Pedicure Praktijk Judith Korfage: belangrijke informatie

In verband met het Corona virus volg ik de door het RIVM en ProVoet vastgestelde maatregelen. Om zowel uw als mijn gezondheid zoveel als mogelijk te beschermen stel ik u een aantal vragen bij het make