Zoeken
  • pedicurejudithkorf

Lockdown: pedicurebranche i.p. gesloten tot 14-01-2022

In verband met een volledige lockdown is mijn praktijk alleen geopend voor medisch noodzakelijke behandelingen, in elk geval tot 14 januari 2022.

Cliënten met afspraken tot 14-01-2022 hebben hierover bericht ontvangen.


Vooralsnog heb ik een cliëntenstop i.v.m. een volle agenda.


Ondanks deze noodzaak wens ik u heel fijne feestdagen. Zorg goed voor uzelf en uw voeten! En blijf de lichtpuntjes zien!


Groet, Judith

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De lockdown is voorbij! Mijn praktijk is weer volledig open, ook voor niet medisch noodzakelijke zorg. Voor cosmetische voetverzorging, zoals het knippen en verzorgen van gezonde nagels , is de prakti

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open! En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak. U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een f

Zo zijn we al in week 5 van de lockdown en hebben we nog zeker 3 weken te gaan... Net als van alle contactberoepen is ook mijn praktijk dicht. Bij hoge uitzondering mogen pedicures medisch noodzakelij