Zoeken
  • pedicurejudithkorf

Vakantie voorbij = voeten verwennen

Ook mijn vakantie zit er weer op. Heerlijk een stukje Nederland verkend en genoten van het mooie Hollandse zomerweer.

Uit eigen ervaring weet ik dat voeten na een paar weken vakantie wel weer een behandeling mogen hebben; veel gewandeld en op slippers/blote voeten gelopen.


Over blote voeten gesproken: een absolute aanrader is een wandeling over het "Blote voeten pad". Lopen over verschillende soorten ondergrond en natuurlijk ook lekker door de modder stappen.


Voetencheck

Bekijk je voeten en voetzolen maar eens goed; ik nodig je van harte uit om een afspraak bij me te maken om je voeten weer "schoenproof" te maken of nog beter: "verlengd sandaalproof", want het mooie weer komt weer terug!


Tot gauw!


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De lockdown is voorbij! Mijn praktijk is weer volledig open, ook voor niet medisch noodzakelijke zorg. Voor cosmetische voetverzorging, zoals het knippen en verzorgen van gezonde nagels , is de prakti

In verband met een volledige lockdown is mijn praktijk alleen geopend voor medisch noodzakelijke behandelingen, in elk geval tot 14 januari 2022. Cliënten met afspraken tot 14-01-2022 hebben hierover

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open! En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak. U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een f