Zoeken
  • pedicurejudithkorf

We gaan weer open!

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open!

En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak.


U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een formulier met vragen m.b.t. Corona.

En natuurlijk komt u niet als u ziekteverschijnselen hebt en dat geldt andersom ook; als ik hier last van heb, dan bel ik u af om een nieuwe afspraak te maken.


Maar we mogen in elk geval weer! Laat de voeten weer verzorgen en verwennen.

Ik voel de energie weer stromen!


Vanaf april gaan mijn tarieven met 3 euro omhoog, dit heeft uiteraard mede te maken met extra kosten die gemaakt worden door de Corona tijd. Alle beschermingsmiddelen zijn duurder geworden en er moet tussendoor meer gereinigd en langer gelucht worden. Ik hoop op uw begrip hiervoor.


Tot gauw! En blijf vooral gezond!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De lockdown is voorbij! Mijn praktijk is weer volledig open, ook voor niet medisch noodzakelijke zorg. Voor cosmetische voetverzorging, zoals het knippen en verzorgen van gezonde nagels , is de prakti

In verband met een volledige lockdown is mijn praktijk alleen geopend voor medisch noodzakelijke behandelingen, in elk geval tot 14 januari 2022. Cliënten met afspraken tot 14-01-2022 hebben hierover

Zo zijn we al in week 5 van de lockdown en hebben we nog zeker 3 weken te gaan... Net als van alle contactberoepen is ook mijn praktijk dicht. Bij hoge uitzondering mogen pedicures medisch noodzakelij