Zoeken
  • pedicurejudithkorf

We gaan weer open!

Volgende week is het eindelijk weer zover: mijn Pedicure Praktijk mag weer open!

En natuurlijk werk ik (zoals altijd) uiterst hygiënisch en alleen op afspraak.


U ontvangt 24 uur voor uw afspraak een formulier met vragen m.b.t. Corona.

En natuurlijk komt u niet als u ziekteverschijnselen hebt en dat geldt andersom ook; als ik hier last van heb, dan bel ik u af om een nieuwe afspraak te maken.


Maar we mogen in elk geval weer! Laat de voeten weer verzorgen en verwennen.

Ik voel de energie weer stromen!


Vanaf april gaan mijn tarieven met 3 euro omhoog, dit heeft uiteraard mede te maken met extra kosten die gemaakt worden door de Corona tijd. Alle beschermingsmiddelen zijn duurder geworden en er moet tussendoor meer gereinigd en langer gelucht worden. Ik hoop op uw begrip hiervoor.


Tot gauw! En blijf vooral gezond!

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lange lockdown

Zo zijn we al in week 5 van de lockdown en hebben we nog zeker 3 weken te gaan... Net als van alle contactberoepen is ook mijn praktijk dicht. Bij hoge uitzondering mogen pedicures medisch noodzakelij

Geen lock down en ruimere openingstijden

Gelukkig hoeven de contactberoepen nog niet te sluiten. Dat is goed nieuws voor de voeten die, met de dalende temperaturen, weer opgesloten gaan worden in schoenen en laarzen. En nog meer goed nieuws:

Pedicure Praktijk Judith Korfage: belangrijke informatie

In verband met het Corona virus volg ik de door het RIVM en ProVoet vastgestelde maatregelen. Om zowel uw als mijn gezondheid zoveel als mogelijk te beschermen stel ik u een aantal vragen bij het make